Author: Academy of European Languages

Ashtu si cdo fundviti shkollor, kemi kenaqesine te publikojme vendin vakant per internship (vajze ose djale) per nxenesit e qendres sone, grupmosha 14-17 vjec. Nepermjet programit te internshipit, ne kerkojme te perfshijme nxenesit tane ne ciklin e punes ne AEL duke krijuar nje pozicion pune...

Mësuese e gjuhes Gjermane Kriteret e aplikimit: Të ketë mbaruar studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, dega Gjermanisht, profili Mësuesi Të ketë përvojë në mësimdhënie, minimumi 6 muaj. Të dojë profesionin. Të ketë etikë të theksuar në komunikim dhe veshje. Të jetë korrekte në marrëdhëniet...

Pse detyrat e shtëpisë janë të rëndësishme? Detyrat e shtëpisë mund të jenë një temë përçarëse. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë pse janë të rëndësishme dhe si ndihmojnë ato në zhvillimin e fëmijës.   Ekziston një lidhje e forte midis kryerjes së detyrave të shtëpisë dhe...

Pse detyrat e shtëpisë janë të rëndësishme? Detyrat e shtëpisë mund të jenë një temë përçarëse. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë pse janë të rëndësishme dhe si ndihmojnë ato në zhvillimin e fëmijës.   Ekziston një lidhje e forte midis kryerjes së detyrave të shtëpisë dhe...

Programi i Lëpushës Cfarë ju duhet të kenë me vete fëmijët: Veshje termike (dëbore). Kjo është domosdoshmëri sepse parandalon ftohjen e fëmijëve dukeqenëse do luajnë shumë. Këpucë bore ose këpuce hiking (mali). Kapuc, doreza, shall Rroba rezervë për tu ndërruar, të paktën dy palë, të brendshme,...

Mirësevini në Oxford ILS, Shkolla verore për fëmijë Oxford ILS Junior Summer School  është  një program për  student të moshës 13-17 vjeç. Programi përfshin mësimin e anglishtes në mëngjes, kulturën dhe aktivitet rikrijuese mbasdite dhe të shtunave. Nëse do të përmirësosh anglishten tënde dhe të kesh njëeksperiencë të...

Karta “Peter Pan Club” e anëtarësimit vlen për aktivitetet dhe udhëtimet për fëmijë  që organizon @peterpan.kids.travel dhe @ael.albania i cili është subjekt i kushteve dhe termanve të përgjithshme të cilat mund t’i gjeni të plota në vijim. Klientët Kjo kartë vlen për fëmijët e moshës 5-14...

Në AEL Halloween-in e festojmë me krijime të personalizuara, lojëra dhe të qeshura, pa kostume a maska të frikshme. Një festë e krijuar për të argëtuar fëmijët duke lënë imagjinatën të lirë për të krijuar, në 31 Tetor, ora 17:00 - 19:00 në AEL, Unaza e...

Pozicioni: Koordinatore me kohë të plotë . Kriteret e punësimit: Të ketë përfunduar arsimin e lartë. Të njohë shumë mirë gjuhën angleze në të folur dhe në të shkruar. Të njohë dhe zotërojë shumë mirë kompjuterin, paketën Office. Të ketë etikë të lartë komunikimi dhe sjelljeje. ...