Java 5 (Java e Europës)

Java e Europës i dedikohet gjuhëve të huaja dhe kulturave të ndryshme Europiane. Çdo ditë i kushtohet 1 gjuhe dhe kulture:

Dita 1: Dita e Anglishtes

Dita 2: Dita e Italishtes

Dita 3: Dita e Frengjishtes

Dita 4: Plazh

Dita 5: Dita e Gjermanishtes.

Në varësi të gjuhës, ditët do të shoqërohen me vizita në Institutet Kulturore të vendeve Europiane që gjenden në Tiranë. Ajo që synojmë është që fëmijët të mësojmë më shumë për prejardhjen e gjuhëve të huaja. Do të ketë projekte në grup për të njohur më shumë rreth kulturave të këtyre vendeve. Sipas gjuhës përkatëse, çdo ditë do të organizohet nga mësuesja e gjuhës respective.

Regjistrohu

  Emër

  Mbiemër

  Emri i prindërit

  Datëlindja

  Numri i telefonit

  Vendlindja

  Kontakt i emergjencës

  Adresa

  Në cilat data do të marrë pjesë në kamp fëmija juaj?

  A vuan fëmija juaj nga ndonjë alergji, sëmundje, apo ndonjë problem tjetër shëndetësor për të cilin duhet të jemi në dijeni? Nëse po, ju lutem shpjegojeni më poshtë:

  A është e nevojshme që AEL të sigurojë transportin e fëmijës suaj, kundrejt një pagese shtesë?

  Si do të kryhet pagesa?

  Si u njohët me “AEL SUMMER CAMP 2023”?

  Unë, në rolin e prindërit, lejoj që fëmija im të fotografohet përgjatë kampit veror
  “AEL SUMMER CAMP 2023”. Unë konfirmoj se jam dakort që fotot të postohen në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram në faqet zyrtare të AEL Albania, nën emrin “ ael.albania”, përgjatë kohës që fëmija im është pjesë e kampit. Fotot nuk mund të përdoren për reklama apo qëllime të tjera pa miratimin tim.