Rreth AEL

Akademia AEL

Akademia e Gjuhëve Europiane është një qendër kursesh e licensuar, e themeluar në 4 Tetor 2013 në Tiranë. AEL ofron kurse të gjuhës Angleze, Gjermane, Italiane dhe Frënge në të gjitha nivelet gjuhësore (A1-C1), kurse kompjuteri, kurse pikture dhe kamp veror për fëmijë dhe adoleshentë. Qendra e kurseve është e njohur gjerësisht nga akronimi dhe hashtag-u në rrjetet sociale  #AEL. Slogani ynë është: “ENTER TO LEARN, LEAVE TO ACHIEVE!”.

Kurset në AEL realizohen me metodikë me në fokus studentin dhe komunikimin. Angazhimi dhe mësimet dinamike inkurajojnë ndërveprimin dhe bashkebisedimin. Përmbajtja e kursit është bashkë-krijuar nga instruktorë dhe studentë bazuar në nevojat, interesat dhe aftësitë e studentëve. Me formatet tona të kurseve individuale  dhe në grup, studentëve iu garantohet vëmendje e personalizuar dhe shumë mundësi për bashkëveprim në klasë.

AEL, markë e regjistruar

Përvecse qendër e licensuar e cila ju pajis me certifikatë të njohur në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë, AEL është gjithashtu markë e mbrojtur ligjërisht.

 

Në bazë të ligjit nr.17/2017, datë 16 02.2017, të drejtat e përdorimit të kësaj marke janë ekskluzive dhe ndalohet përdorimi, imitimi, kopjimi i produkteve dhe shërbimeve që janë në treg nën këtë markë tregëtare nga palë të treta të paautorizuara.

Për më shumë informacion, shfletoni: këtu

Stafi ynë

Eva Çota

Eva Çota zotëron diplomë Bachelor dhe Master Shkencor në mësimdhënie të gjuhës Angleze nga Universiteti i Tiranës dhe një MBA nga Universiteti Polis. Ajo është themeluese dhe drejtuese e Akademisë së Gjuhëve Evropiane (AEL), e cila u krijua në 4 tetor 2013. Përvoja e saj e punës me fëmijët nis në vitin 2009 pranë ALF center në Tiranë dhe prej asaj kohë nuk është shkëputur më asnjëherë nga ky profesion dhe pasion i saj.  Eva punon kryesisht me fëmijët dhe adoleshentët (4-16 vjec) dhe është po ashtu e specializuar për përgatitjen e studentëve për provimet ndërkombëtare të gjuhës Angleze: TOEFL, IELTS dhe APTIS.

Arjola Prenga

Arjola Prenga ka studiuar “Gjuhë Angleze” pranë Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës dhe është diplomuar si “Mësuese e Gjuhës Angleze për Arsimin e Mesëm të Lartë” në Universitetin e Tiranës.
Sapo ka përfunduar një vit shkollor si mësuese praktikante pranë gjimnazit me orientim gjuhësor ‘Asim Vokshi’ nga ku ka përftuar eksperiencē nē punën me adoleshentët.

Puna kërkimore rreth gjuhës Angleze dhe veçantitë e kësaj gjuhe është pasioni i saj, prandaj mund të hasni postimet e saj në faqen e AEL-së dhe në faqen e saj “English with Arjola”.

Arjola vec aftësive të shkëlqyera komunikuese, është një profesioniste e rrallë, me një përgjegjshmëri dhe përkushtim të jashtëzakonshëm në punë. Empatike dhe shumë e dashur me fëmijët, ka arritur t’i bëjë nxënësit e saj të mos duan ta ndërrojnë me asnjë mësuese tjetër.

Sabina Curraj
Empty section. Edit page to add content here.
Ilda Çota
Empty section. Edit page to add content here.
Bojana Spahija

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Edlira Vrapi

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klaudia Hasanllari

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lindita Lushka

Lindita Lushka ka mbaruar shkollën profesionale “Frymë Dashurie” për Informatikë. Duke vazhduar përsëri Bachelor për Informatikë e zbatuat në Universitetin “Logos”, MSC Inxhinieri Informatike në Universitetin “Metropolitan Tirana”. Ka një eksperiencë 10 vjeçare në mësuesi, gjithashtu dhe trajnuese EIPASS ALBANIA.

Albana Sejati
Albana u njoh me shahun që në moshën 6 vjeçare. Në fillim e mësoi vetë duke ndjekur të rriturit e familjes. Më pas e regjistruan në kursin e shahut të shtëpisë së Pionerit ne Ersekë. Aty u quajt si një talent premtues dhe u ndoq nga trajnieri i shahut duke marrë pjesë në shumë turne kombëtare deri në moshën10 vjeçare. Me emigrimin e trajnierit, ju shkëput jetës profesionale të shahut deri në universitet. Në Universitetin e Stambollit në Turqi ku vazhdoi studimet u bë anëtare e klubit të shahut të universitetit dhe rifilloi aktivitetin profesional. Në vitin 2003 fiton vendin e parë për femra në Kampionatin Kombëtar të Turqisë. Në vitin 2010 bëhet anëtare e Federatës së Shahut Turke dhe e klubit të shahut ‘Sarigazi Stamboll’. Pasi ndjek trajnimet e nevojshme, në 2013 merr liçencën per trajniere dhe arbitre shahu. Aktualisht prej 2 vjetësh kthyer në Shqipëri ku jep kontributin e saj për përhapjen e sportit të shahut.
Ajo do të jetë trajnierja e fëmijëve për kurset verore të shahut në @ael.albania.

Themeluesja Eva Çota

Eva Çota zotëron diplomë Bachelor dhe Master Shkencor në mësimdhënie të gjuhës Angleze nga Universiteti i Tiranës dhe një MBA nga Universiteti Polis. Ajo është themeluese dhe drejtuese e Akademisë së Gjuhëve Evropiane (AEL), e cila u krijua në 4 tetor 2013. Eva është e apasionuar pas mësimit dhe zhvillimit personal dhe ka marrë kualifikime të shumta profesionale.

Eva ka përvojë në mësimdhënie, manaxhim, shitje dhe marketing duke numëruar mbi 10 vjet përvojë. Ajo ka punuar për kompani private në sektorin e shitjeve B2B dhe menaxhim, si dhe në sektorin publik, në Agjencinë Kombëtare të Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit. Ajo merr pjesë aktive në aktivitete StartUp dhe bootcamps duke vepruar si një lehtësuese dhe mentore për sipërmarrësit e rinj dhe në zhvillim dhe i ndihmon ata të ecin përpara.

LinkedIn Eva Çota