Pozicion vakant – Praktikant/e (Internship 3 mujor) në AEL

Pozicion vakant – Praktikant/e (Internship 3 mujor) në AEL

Ashtu si cdo fundviti shkollor, kemi kenaqesine te publikojme vendin vakant per internship (vajze ose djale) per nxenesit e qendres sone, grupmosha 14-17 vjec. Nepermjet programit te internshipit, ne kerkojme te perfshijme nxenesit tane ne ciklin e punes ne AEL duke krijuar nje pozicion pune per ta (pa pagese) pergjate muajve te veres.
Behet fjale per asistente projekti (kampi veror dhe projekte te tjera) per periudhen 12 Qershor- 31 Gusht me fleksibilitet kohor nder muaj.

Pozicioni eshte me kohe te pjesshme dhe mbulohen te gjitha shpenzimet ne raste udhetimesh ose aktivitetesh por nuk ka pagese standarte mujore.

Interni/ja e perzgjedhur do te mesoje/perfitoje:

Parime te pergjithshme mbi sjelljen dhe komunikimin ne pune dhe sherbimin e klientit
Procese specifike te punes ne AEL
Mundesine per te punuar me nje staf dhe femije te mrekullueshem
Aftesi praktike te domosdoshme per tregun e punes ne te ardhmen
Permiresim te aftesive komunikuese
Udhetime dhe aventura argetuese

Cfare po kerkojme tek kandidatet:

Mosha 14-17 vjec, djale ose vajze
CV ku te perfshihen edhe projekte te ndryshme ku ka marre pjese dhe/ose cmime qe ka perfituar ne skuader ose individualisht
Leter motivimi – pse deshiron ta beje kete pune
Nxenesit e interesuar duhet te dergojne email aplikimi ne adresen info@ael-albania.com deri ne daten 5 qershor.
Perzgjedhja do te kryhet deri ne daten 10 qershor. Punesimi fillon ne daten 12 qershor.

Ju mirepresim.

1 Comment
  • Kendi Mankollari
    Posted at 15:48h, 06 June Përgjigjiuni

    I like working with kids and i like your centre too so i think it would be the perfect job for me

Post A Comment