Kampi veror “PETER PAN”

Kampi Veror “Peter Pan”

Pas shumë vitesh nën emrin AEL, kemi vendosur që duke nisur nga ky vit, kampi ynë veror të quhet Kampi *Peter Pan*.
Kjo nevojë për ndryshim erdhi nga fakti se projekti ynë Peter Pan mbulon të gjitha aktivitetet ekstrakurrikulare dhe përfaqëson më së miri shpirtin e aventurës së fëmijëve tanë.
E ndaj nga sot, mirësevini *KAMPIN VEROR PETER PAN* për një verë të paharrueshme për fëmijët tuaj.
Regjistrimet për kampin janë të hapura dhe për më shumë informacion mund të na kontaktoni edhe në inbox ose në numrin tonë të cel +355 69 36 58 864
#AEL #PeterPan #KampiPeterPan #kampveror

Regjistrohu

  Emër

  Mbiemër

  Emri i prindërit

  Datëlindja

  Numri i telefonit

  Vendlindja

  Kontakt i emergjencës

  Adresa

  Në cilat data do të marrë pjesë në kamp fëmija juaj?

  A vuan fëmija juaj nga ndonjë alergji, sëmundje, apo ndonjë problem tjetër shëndetësor për të cilin duhet të jemi në dijeni? Nëse po, ju lutem shpjegojeni më poshtë:

  A është e nevojshme që AEL të sigurojë transportin e fëmijës suaj, kundrejt një pagese shtesë?

  Si do të kryhet pagesa?

  Si u njohët me “AEL SUMMER CAMP 2023”?

  Unë, në rolin e prindërit, lejoj që fëmija im të fotografohet përgjatë kampit veror
  “AEL SUMMER CAMP 2023”. Unë konfirmoj se jam dakort që fotot të postohen në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram në faqet zyrtare të AEL Albania, nën emrin “ ael.albania”, përgjatë kohës që fëmija im është pjesë e kampit. Fotot nuk mund të përdoren për reklama apo qëllime të tjera pa miratimin tim.