Lajme

Një fëmijë ëndërron të bëhet shumëçka, dhe ka të drejtë të besojë se mund të arrijë gjithçka. Mësuesit dhe prindërit duhet t'ju krijojnë kushtet dhe mjedisin e favorshëm që këto ëndrra, talente dhe pasione të lulëzojnë. Dhurata më e çmuar që mund t'ju bëjmë fëmijëve...

“Presim pranverën në AEL” AEL rikthen traditën e shfaqjeve për fëmijë. Pas një shkëputjete të gjatë për shkak të pandemisë, shfaqjet me në fokus fëmijët vijnë për të kënaqur vogëlushët dhe prindërit e tyre. Me kohështrirje prej 60 minutash, fëmijët do të këndojnë, recitojnë dhe aktrojnë në...

Të dashur prindër, Në datën 6 nëntor do të zhvillojmë një ekskursion dhe piknik me fëmijët në pyllin e gështenjave në Reç, Shkodër. Destinacioni ynë, Reçi është një nga tre fshatrat kryesorë të Parkut Rajonal të Shkrelit , nje vend ku kupton se ora është ndalur dhe...

AEL hap zyrtarisht regjistrimet për  kurset e gjuhëve të huaja (kliko këtu për programin) për fëmijë +4 vjec , adoleshentë dhe të rritur në të gjitha nivelet si dhe kurset e pikturës për fëmijë. Kurset do të zhvillohen në orare paradite dhe pasdite duke u...

A e dini se fonetika është shkenca e tingujve të të folurit?! A i njihni këto simbole? Nëse keni vështirësi të zbërtheni çka paraqitet në tabelën më lart, ky kurs është për ju! Teoria fonetike trajton natyrën e tingujve në të folur, si krijohen ato, si degjohen dhe...

Kursi i shahut për fëmijë dhe adoleshentë fillon në Shtator. Trajnierja e kursit është Albana Sejati dhe më shumë mbi profilin e saj mësoni këtu. Intensiteti: 2x javë (90 minuta). Orari: 18:30 - 20:00 Numri i seancave: 16 seanca 90 minutëshe. Ditët: Sipas interesit të nxënësve (jo fundjavë). Ky kurs bazë...

Dëshironi që fëmijët tuaj të merren me nje veprimtari shkathtësuese dhe argëtuese gjatë verës? Ditën e premte organizojmë FALAS aktivitet prezantues me lojën e shahut e më pas gjatë verës vazhdojmë me kursin e rregullt përgjatë gjithë muajve të verës. Pjesëmarrja në event do të...

A e dini se kampi veror është një nga përvojat më të bukura që duhet ta provojë çdo fëmijë të paktën një herë? KAMPI VEROR AEL 2021 vjen me risinë e javëve tematike: 1. Java sociale; 2. Java e mjedisit; 3. Java e artit; 4. Java...

#ANGLISHTFALAS për fëmijët e moshës 4-6 vjeç. Çfarë ju duhet të dini: Orari: 17:00 - 17:45 Frekuenca: 2 x javë Kohëzgjatja: 4 javë Nxënës në grup: 12 Fillojmë në 6 qershor. Mësimi në klasë, JO ONLINE! Si realizohet mësimi? Nëpërmjet lojës, muzikës dhe aktrimit. Këtë vit do të pranohen vetëm 2 grupe. Si çdo...