Java 3 – Dibër

????24-28 qershor, 7-14 vjeç, Dibër, Kamp shëtitës

Java e tretë organizohet në bashkëpunim me @butterflycamping në Hotesh të Dibrës. Akomodimi është në çadra kampingu 2-she ose 3-she. I vendosur pranë lumit Drin në mes të një natyre piktoreske, kjo javë premton një përvojë të pajetuar më parë për të gjithë pjesëmarrësit e vegjël.

Programi i javës përfshin:

Hiking në shtigjet:

1 – Livadhi i Flururave

2 – Kanioni i Fluturave

3 – Qyteza e Hoteshit

4 – Kulla e Elez Murrës

5 – Kanali i Fluturave

Këto janë të gjitha shtigje që përballohen nga fëmijët, për nga vështirësia si dhe nga distanca.

 

Pasditet janë të organizuara me lojëra të motshme të zonës, muzikë, bisedë rreth zjarrit.

Programi përfshin të gjitha vaktet e ditës me ushqime të freskëta të zonës, snacks mes vakteve, transportin vajtje-ardhje.

????Uniforma e kampit dhuratë

Regjistrimet për kampin janë të hapura dhe për më shumë informacion mund të na kontaktoni edhe në inbox ose në numrin tonë të cel +355 69 36 58 864

#AEL #PeterPAn #KampiPeterPan #kampveror #kampverorperfemije #Tirana