Aktivitete Ekstrakurrikulare

“Presim pranverën në AEL” AEL rikthen traditën e shfaqjeve për fëmijë. Pas një shkëputjete të gjatë për shkak të pandemisë, shfaqjet me në fokus fëmijët vijnë për të kënaqur vogëlushët dhe prindërit e tyre. Me kohështrirje prej 60 minutash, fëmijët do të këndojnë, recitojnë dhe aktrojnë në...

Të dashur prindër, Në datën 6 nëntor do të zhvillojmë një ekskursion dhe piknik me fëmijët në pyllin e gështenjave në Reç, Shkodër. Destinacioni ynë, Reçi është një nga tre fshatrat kryesorë të Parkut Rajonal të Shkrelit , nje vend ku kupton se ora është ndalur dhe...

Dëshironi që fëmijët tuaj të merren me nje veprimtari shkathtësuese dhe argëtuese gjatë verës? Ditën e premte organizojmë FALAS aktivitet prezantues me lojën e shahut e më pas gjatë verës vazhdojmë me kursin e rregullt përgjatë gjithë muajve të verës. Pjesëmarrja në event do të...

Today a reader, tomorrow a leader. | Sot një lexues, nesër një lider. Përgjatë gjithë muajit korrik, AEL fton të gjithë fëmijët e klasave 1-5 të na bashkohen në klubin e leximit. Klubi i leximit e nis siparin e tij në datën 1 Korrik, ora 17.30...

E shtunë, 8 Shkurt 2020 Këtë ditë dimri me diell vendosëm t’ia dedikojmë vetes. Vendosëm të shkëputemi nga Tirana, dhe të ushqejmë shpirtin me kulturë. Në AEL është traditë organizimi i të paktën një udhëtimi në vit në një qytet të Shqipërisë. Destinacioni i këtij fillimviti...

Të nxitur nga bisedat me fëmijët përgjatë gjithë kësaj jave që lamë pas, vendosëm të realizojmë një sesion bashkëbisedues me psikologen. Ky sesion u organizua me qëllim edukativ por edhe sado pak ndihmues për fëmijët. Ngjarjet e përditshmërisë ndodh që stresojnë edhe fëmijët po aq...

Kënaqësia më e madhe e një mësuesi, ashtu si e një prindi, është kur fëmijët ia dalin me sukses. Sot ishte një nga ato ditë që shumë njerëz komplimentonin të vegjëlit tanë dhe ne thonim me krenari e mburrje se ata janë nxënësit e tanë. Fëmijët...

Një ditë me blogeren e ushqimit @kikiliciouss në @ael.albania. Faleminderit për ëmbëlsinë, ëmbëlsirat dhe këshillat për fëmijët ❤ E mbyllëm sezonin e aktiviteteve në mënyrën më të këndshme të mundshme, duke na lënë një shije shumë të mirë për verën që kemi përpara 😍 #AEL rezervon...