Gjuha Italiane

Nëse je në kërkim të një mënyre përfshirëse për të mësuar Italishten, ky program është për ty. I krijuar për tu përshtatur me oraret dhe kërkesat gjuhësore, kursi i Italishtes është i shkurtër, intensiv dhe praktik.

Bëhu një nga miljona folësit e gjuhës Italiane në botë me vetëm një klik: Regjistrohu tani

Course link

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurse të tjera gjuhësh

Anglisht

Gjermanisht

Frengjisht

Spanjisht

Shqip për të huaj