Gjuha Shqipe për të huaj

Jeni në Tiranë për biznes, pushime apo dicka tjetër dhe ju duhet të mësoni Shqip shpejt? Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Klasa intensive të gjuhës Shqipe për ju dhe familjen/kolegët tuaj. Mund të zgjidhni ndërmjet kurseve individuale dhe atyre në grup.

 

Nëse jeni një kompsni spo korporatë, dhe dëshironi që punonjësit tuaj të mësojnë gjuhën Shqipe, ne ofrojmë mësimdhënie në ambientet tuaja të punës. Stafi ynë me përvojë dhe entuziast do ju ndihmojnë në lehtësimin e të mësuarit.

 

Doni të dini më shumë? Rezervo vendin tënd dhe do të jemi të lumtur të të kontaktojmë.

Kurse të tjera gjuhësh

Anglisht

Gjermanisht

Frëngjisht

Italisht

Spanjisht