ANGLISHT FALAS për fëmijë

ANGLISHT FALAS për fëmijë

#ANGLISHTFALAS për fëmijët e moshës 4-6 vjeç???.
ℹÇfarë ju duhet të dini:
⏲Orari: 17:00 – 17:45
?Frekuenca: 2 x javë
?Kohëzgjatja: 4 javë
?‍?Nxënës në grup: 12
?Fillojmë në 6 qershor.
Mësimi në klasë, JO ONLINE!
Si realizohet mësimi? Nëpërmjet lojës, muzikës dhe aktrimit.
Këtë vit do të pranohen vetëm 2 grupe. Si çdo vit tjetër, gjithçka do të jetë falas dhe ju duhet vetëm të sillni fëmijën me dëshirën për tu argëtuar dhe për të mësuar. ?Regjistrohuni në https://ael-albania.com/ dhe ne ju kontaktojmë. ?Shpërndajeni këtë njoftim me miqtë tuaj, për t’ju dhënë një mundësi unike ?
5 Comments
 • Mirela memocela
  Posted at 13:29h, 14 May Përgjigjiuni

  Per ne shtator

 • Mirela memocela
  Posted at 13:34h, 14 May Përgjigjiuni

  Flamur memocela per kursin e shtatorit

 • Evionda Pylli
  Posted at 15:38h, 15 May Përgjigjiuni

  My son’s name is Alesio Pylli. He is 5 years old and ready to play and learn too.

 • Argin Dusha
  Posted at 17:15h, 19 May Përgjigjiuni

  Pershendetje,
  Doja te rregjistroja djalin ne anglish falas cili eshte 6 vjec.
  Faleminderit!

  • Academy of European Languages
   Posted at 11:27h, 20 May Përgjigjiuni

   Pershendetje, ju lutem na lini nje numer kontakti.

Post A Comment