albania Tag

Në AEL Halloween-in e festojmë me krijime të personalizuara, lojëra dhe të qeshura, pa kostume a maska të frikshme. Një festë e krijuar për të argëtuar fëmijët duke lënë imagjinatën të lirë për të krijuar, në 31 Tetor, ora 17:00 - 19:00 në AEL, Unaza e...

#ANGLISHTFALAS për fëmijët e moshës 4-6 vjeç. Çfarë ju duhet të dini: Orari: 17:00 - 17:45 Frekuenca: 2 x javë Kohëzgjatja: 4 javë Nxënës në grup: 12 Fillojmë në 6 qershor. Mësimi në klasë, JO ONLINE! Si realizohet mësimi? Nëpërmjet lojës, muzikës dhe aktrimit. Këtë vit do të pranohen vetëm 2 grupe. Si çdo...

Viti 2020 ka qenë sfidues për këdo, ashtu edhe për ne. Pavarësisht sfidave, ne ja dolëm mbanë vetëm sepse kishim besimin dhe mbështetjen tuaj e për këtë ju themi FALEMINDERIT! Gëzuar për një vit të ri më të mirë e shpresëdhënës për të gjithë. #seasonsgreetings #AEL...

A është i suksesshëm mësimi online në Shqipëri? “People expect to be bored by eLearning—let’s show them it doesn’t have to be like that!” - Cammy Bean “Njerëzit presin të mërziten nga mësimi online – le t’ju tregojmë se nuk ka pse të jetë ashtu!” – Cammy...