school Tag

#ANGLISHTFALAS për fëmijët e moshës 4-6 vjeç. Çfarë ju duhet të dini: Orari: 17:00 - 17:45 Frekuenca: 2 x javë Kohëzgjatja: 4 javë Nxënës në grup: 12 Fillojmë në 6 qershor. Mësimi në klasë, JO ONLINE! Si realizohet mësimi? Nëpërmjet lojës, muzikës dhe aktrimit. Këtë vit do të pranohen vetëm 2 grupe. Si çdo...

Nëse jeni ndjerë të stresuar, në ankth, të tronditur muajt e fundit, nuk jeni vetëm! Epidemia e koronavirusit në të gjithë botën ka patur një ndikim të madh në jetët tona. Por për aq kohë sa e mbajmë veten tonë dhe familjarëtt të zenë duke bërë...