Sa e njihni gjuhën Angleze?! – Quiz

Sa e njihni gjuhën Angleze?! – Quiz

Gjuha angleze është magjepsëse aq sa është dhe e njohur dhe padyshim ka historinë e saj. Në vend që të përqëndroheni vetëm tek gramatika dhe aspekte të tjera teorike, mos harroni të shijoni dhe anën e saj argëtuese. Mbi 840 milion njerëz flasin anglisht si gjuhë e parë apo e dytë, gjë që e bën gjuhen e dytë më të folur pas asaj Mandarin (që flitet në Kinë).  Për t’ju ndihmuar në ketë detyrë, ne kemi bërë një kuiz me disa fakte interesante për gjuhën Angleze.

Vazhdoni të lexoni listën e fakteve interesante, testoni njohuritë tuaja dhe bëhuni gati të impresiononi të tjerët me njohuritë tuaja të reja.

Dëshiron të bësh kuizin? Kliko këtu.

No Comments

Post A Comment