Uncategorized

AEL hap regjistrimet për kurset e shtatorit në programet: Anglisht për fëmijë: mosha 4-6 vjeç/ 7-10 vjeç / 10-16 vjeç. Frekuenca e kurseve është 2 herë në javë dhe seancat zgjasin 60 minuta për grupmoshën 4-6 vjeç dhe 90 minuta për moshën mbi 7 vjeç. ...

Gjuha angleze është magjepsëse aq sa është dhe e njohur dhe padyshim ka historinë e saj. Në vend që të përqëndroheni vetëm tek gramatika dhe aspekte të tjera teorike, mos harroni të shijoni dhe anën e saj argëtuese. Mbi 840 milion njerëz flasin anglisht si...

Academy of European Languages tashmë njihet për ndërthurjen e veprimtarive argëtuese dhe ekstrakurrikulare me të mësuarit e gjuhëve të huaja, veçanërisht tek fëmjët. Viti 2019 ishte mjaft intensiv dhe shënoi realizimin e një numri të madh aktivitetesh të tilla. Ndër ngjarjet më të rëndësishme por...

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! ...