AEL SUMMER CAMP 2019

AEL SUMMER CAMP 2019

Koha sot hapi vetëm për ne, janë ditët e fundit të kampit dhe ku ka më bukur se lojrat në park. Janë ditë që do të mbahen mend gjatë.

#AELsummercamp2019 #kids #fun

No Comments

Post A Comment