Kamp veror

A e dini se kampi veror është një nga përvojat më të bukura që duhet ta provojë çdo fëmijë të paktën një herë? KAMPI VEROR AEL 2021 vjen me risinë e javëve tematike: 1. Java sociale; 2. Java e mjedisit; 3. Java e artit; 4. Java...

Koha sot hapi vetëm për ne, janë ditët e fundit të kampit dhe ku ka më bukur se lojrat në park. Janë ditë që do të mbahen mend gjatë. #AELsummercamp2019 #kids #fun [embedsocial_album id="af7ab8e6a956f1b8041775c1936643e42ea4d101"]...