Kampi veror në Oxford, UK

Kampi veror në Oxford, UK

Mirësevini në Oxford ILS, Shkolla verore për fëmijë

Oxford ILS Junior Summer School  është  një program për  student të moshës 13-17 vjeç.

Programi përfshin mësimin e anglishtes në mëngjes, kulturën dhe aktivitet rikrijuese mbasdite dhe të shtunave.

Nëse do të përmirësosh anglishten tënde dhe të kesh njëeksperiencë të paharrueshme në qytetin e Oxford atëherë ky program është për ty.

Programi përfshin:

15 orë në javë mësim anglisht

Të shtunave gjithë ditën ekskursion

Klasa të vogla (maksimumi 10 nxënës)

Lëvizje me autobuz  përgjatë programit

Strehim në shtëpi

Transport për në shtëpi pas aktiviteteve të mbremjes

Të gjitha vaktet (mëngjes, drekë, darkë)

Programe  kulturore dhe rikrijuese nga e hëna në të shtunë

Të gjitha materialet e studimit, çertifikata e frekuentimit dhe raport per nxënësit

24 orë kontakt emergjence

Mbikëqyrje dhe suport  nga stafi i Oksford dhe ofruesit e strehimit të shtëpive

Shumë qejf dhe një experience madhështore

 

Mësimi dhe aktivitet

Mësimi do të jetë energjik dhe I kënshëm, I projektuar për t\u përshtatur nxënësve të rinj.

Qëllimi I tyre është zhvilimi I gjuhës, projekte individuale dhe nѱ grup.

Mbasditeve dhe mbremjeve nxënësit tanë do të organizojnë aktivitete kulturore dhe rikrijuese, kështu ata do të kenë mundësi të praktikojnë anglishten si dhe të mësojnë më shumë rreth Oksford dhe Anglisë.

 

Akomodimi

Të gjithë nxënësit tanë poshtë moshës 18 vjeç do të qëndrojnë me familje që flasin anglisht në Oksford, jo shumë larg nga shkolla. Nxënësit do të kenë një dhomë tipike teke ose dyshe. Cdo ofrues i qëndrimit në shtëpi është përzgjedhur me standarte të larta nga skuadra jonë e akomodimit. Ata gjithashtu janë shumë të rregullt në inspektimin për ruajtjen e cilësisë.Ofruesit e shtëpive janë mikpritës, shoqëror dhe shumë të lumtur që mirëpresin nxënësit tanë.

Të qëndruarit me një ofrues shtëpish do të thotë të zgjerosh përvojën e të mësuarit pasi shkolla të mbyllet, të mësososh rreth jetesës dhe cultures Britanike.

 

 

Siguria dhe Mirëqenia

 

Oksford ILS ka procedura dhe politika gjithëpërfshirëse të mirëqënies dhe mjedis mbështetës për nxënësit tanë, I gjithë stafi, përfshirë strehuesit e shtëpive janë të shoqërueshëm, të afrueshëm, të kontrolluar e të trajnuar për mbrojtjen.

Për të mbajtur nxënësit të sigurt dhe rehat shkolla ka vendosur shërbim transporti pas aktiviteteve të mbremjes.

Ky është një staf I përkushtuar për rehatinë dhe mbrojtjen e nxënësve tanë.

Mbërritja

Grupet me 12 ose më shumë që mbërrijnë në një pike takimi të Oksford priten nga një anëtar I stafit. Nxënësit më pas takohen dhe mblidhen nga mikpritësi i shtëpisë. Për nxënësit që shkojnë në mënyrë individuale pasi arrijnë në aeroportin e Anglisë mund të marrin taksi ose shërbimin Meet & Greet në aeroportin e zgjedhur.

Përgjatë kursit

Në ditën e pare të shkollës nxënësit marrin një paketë mirëseardhjeje dhe udhëzime ku përfshihen informacione rreth shkollës, Oksford-it, mirëqenies , sigurisë dhe procedurave urgjente. Secilit student do i thuhet se me kë duhet të flasë nëse i duhet ndihmë ose mbështetje. Ata gjithashtu do të marrin një ID me numër emergjencash 24 orarëshe.Ne kemi një raport të lartë mbikëqyrës që siguron të ketë një anëtar të stafit të Oxford ILS për çdo 12 nxënës.

Gjithashtu çdo mëngjes nxënësit takohen në një pikë me stafin e Oxford dhe ata ecin së bashku drejt shkollës.

1 Comment
  • Anxhesila
    Posted at 20:20h, 04 November Përgjigjiuni

    I want to be part of this summer camp

Post A Comment