“Vetëvlerësimi tek adoleshentët” me sociologe Ana Rusta

“Vetëvlerësimi tek adoleshentët” me sociologe Ana Rusta

Ana Rusta është socioologe. Ajo ka realizuar studimet në Fakultetin e Shkencave Sociale, Tiranë. Aktualisht është gjithashtu kandidate PhD në sociologji urbane.
Në kuadrin e sesioneve informuese dhe diskutimeve të hapura me psikologen, Ana është e ftuara jonë për t’i ardhur në ndihmë adoleshentëve për një cështje me ndjeshmëri shumë të lartë sic është vetëvlerësimi. Nxënësit tanë do kenë mundësinë të ndajnë përvojat e tyre si dhe të marrin këshilla të vyera mbi këtë temë.
Takimi do të mbahet në datat 25 dhe 26 Mars, ora 16:00 – 1700 në respektim të cdo protokolli anti-covid.

Pas përfundimit të takimit, do të publikojmë një artikull përmbledhës dhe informues për prindërit dhe fëmijët në lidhje me temën e mësipërme.

 

AEL është gjithmonë një hap më para në trajtimin e cështjeve sociale.

No Comments

Post A Comment