trip Tag

Të dashur prindër, Në datën 6 nëntor do të zhvillojmë një ekskursion dhe piknik me fëmijët në pyllin e gështenjave në Reç, Shkodër. Destinacioni ynë, Reçi është një nga tre fshatrat kryesorë të Parkut Rajonal të Shkrelit , nje vend ku kupton se ora është ndalur dhe...

E shtunë, 8 Shkurt 2020 Këtë ditë dimri me diell vendosëm t’ia dedikojmë vetes. Vendosëm të shkëputemi nga Tirana, dhe të ushqejmë shpirtin me kulturë. Në AEL është traditë organizimi i të paktën një udhëtimi në vit në një qytet të Shqipërisë. Destinacioni i këtij fillimviti...