VIZITË TEK “UKA FARM”

VIZITË TEK “UKA FARM”

Sot patëm një ditë shumë të veçantë. Me disa nga grupet e të vegjëlve vizituam Fermën UKA. Patëm kënaqësinë që guidën të na e bënte vetë z.Rexhep UKA, ish-ministër dhe themelues i “UKA Farm”.

Mësuam më shumë mbi fermën, kultivimin e bimëve dhe kujdesin që tregohet ndaj tyre. Po ashtu vizituam edhe kantinën e verës ku prodhohen ndër verërat më cilësore në vend. Për ta mbyllur siç duhet, shijuam edhe drekën e cila përmbante ushqime bio të prodhuara po aty.

Faleminderit stafit për mikpritjen si dhe Z. Uka për dijet me vlerë që na përçuat.

Do të jemi të lumtur të rikthehemi tek ju.

No Comments

Post A Comment