Sa e njihni gjuhën Angleze?! – Quiz

Sa e njihni gjuhën Angleze?! – Quiz

Gjuha angleze është magjepsëse aq sa është dhe e njohur dhe padyshim ka sitorinë e saj.

Në vend që të përqëndroheni vetëm tek gramatika dhe aspekte të tjera teorike, mos harroni të shijoni dhe anën e saj argëtuese. Mbi 840 milion njerëz flasin anglisht si gjuhë e parë apo e dytë, gjë që e bën gjuhën e dytë më të folur pas asaj Mandarin (e cila flitet në Kinë). Për t’ju ndihmuar në ketë detyrë, ne kemi bërë një quiz me disa fakte interesante mbi gjuhën Angleze.
Vazhdoni të lexoni listën e fakteve interesante, testoni njohuritë tuaja dhe bëhuni gati të impresiononi të tjerët me njohuritë e reja. Dëshironi të merrni kuizin? Klikoni këtu.

No Comments

Post A Comment