Një ditë më #KIKILICIOUSS

Një ditë më #KIKILICIOUSS

Një ditë me blogeren e ushqimit @kikiliciouss në @ael.albania. Faleminderit për ëmbëlsinë, ëmbëlsirat dhe këshillat për fëmijët ❤ E mbyllëm sezonin e aktiviteteve në mënyrën më të këndshme të mundshme, duke na lënë një shije shumë të mirë për verën që kemi përpara ?

#AEL rezervon të tjera surpriza befasuese në vazhdim për të gjithë miqtë e vjetër e të rinj ?

#AEL #foodblogger #Tirana #Albania

No Comments

Post A Comment