New Year 2018

New Year 2018

Foto të tjera nga festa e mbrëmshme.

Kjo ishte mënyra më e mirë për të mbyllur një vit të gjatë, me shumë sfida dhe arritje! Ndryshe nga festat e mëparshme, këtë herë në qendër të vëmendjes ishin vetëm fëmijët. Lojëra, kërcime, këngë dhe ne fundddd dhuratat nga babagjyshiiiii.

Për disa nga fëmijët, dhuratat ishin surprizë shumë e bukur të cilën nuk e prisnin, për disa të tjerë surprizë ishte gjetja e mesazhit të mësueses në telefonin e mamit ndërkohë që bënim planet

Pastaj pati edhe nga kolopuçat që nuk morën dhuratën që prisnin dhe donin t’ja kthenin babagjyshit

Rëndësi ka që të gjithë morëm kënaqësi nga ajo festë. Faleminderit që ishit me ne dhe GËZUAR KRISHTLINDJEN & VITIN E RI 2018! 

No Comments

Post A Comment