Kampi veror AEL

A e dini se kampi veror është një nga përvojat më të bukura që duhet ta provojë çdo fëmijë të paktën një herë?

Fokusi kryesor i shumë kampeve eshte ai edukativ, sportiv dhe zhvillim kulturor. Eksperienca e një  kampi veror mund të ketë një impakt tek fëmijët që zgjat gjatë gjithë jetës.

 

Ja disa arsye pse:

1. Argëtim – pasi përfundojnë shkollën, e vetmja gjë që fëmijët duan është të luajnë me moshatarët e tyre, të jetojnë maksimalisht fëmijërinë e të krijojnë kujtime.

2. Dije – kampi veror përveç lojërave edukative, ofron edhe programe specifike të të mësuarit ku fëmijët njihen me parimet e këtyre programeve siç është kompjuterika, arti, aktrimi, gjuhët e huaja, etj.

3. Miq të rinj – mundësi e të njohurit të bashkëmoshatarëve të rinj, duke njohur më mirë veten dhe njëri-tjetrin.

4. Përvojë – kampi veror është më së shumti një përvojë e cila e shtyn fëmijën në zhvillimin e kompetencave të tij, rritjen e përgjegjësisë.

5. Pavarësi – edhe pse gjatë një kampi fëmijët janë gjatë gjithë kohës nën mbikqyrje duke mos patur prindërit që tu drejtohen gjatë gjithë kohës ndjehen më të pavarur. Edhe pse ditët e tyre janë të programuara, fëmijët ndihen më të qetë dhe jo nën presion siç ndodh gjatë vitit.

6. Eksplorim – programi javor i larmishëm ju mundëson fëmijëve të eksplorojnë më shumë mjedisin që i rrethon duke ju nxitur kuriozitetin për të mësuar më etj.

 

Academy of European Languages ofron kampin veror që prej vitit 2018 duke sjellë një mundësi të shkëlqyer argëtimi dhe edukimi për fëmijët tuaj për 5 javë, duke nisur në mes të muajit qershor, grupmosha 5-12 vjeç.

 

Përpos përvojave të larmishme që ofrohen në kamp, një vend shumë të rëndësishëm e zë edhe ushqimi i shëndetshëm. Të ushqyerit shëndetshëm për fëmijët duhet të jetë mënyrë jetese, vetëm kështu mund t’i vjelim frytet e saj siç janë të qenit dhe të jetuarit mirë.  Kampi eleminon plotësisht ushqimet e pashëndetshme fast-food.

 

Rëndësi e vecantë i jepet edukimit fizik. Fëmijët e kampit AEL do të ndjekin klasa Crossfit. Synimi është jo vetëm të qënduarit shëndetshëm për aq kohë sa fëmijët janë në kamp por edhe ndërgjegjësimi mbi rëndësinë e saj dhe pse jo, të kthyerit të saj në stil jetese.

E sa i përket udhëtimeve, çdo javë sjellim udhëtime të ndryshme: det, mal, piknik, pishina, kinema.

Përvojat e larmishme në kamp do t’i ndihmojnë fëmijët të njohin më mirë veten e tyrë në një mjedis ku janë tërësisht të lirë.

 

E thënë me pak fjalë, kampi i AEL ofron gjithcka që një fëmijë ka nevojë për një fëmijëri më të bukur dhe një verë të paharrueshme; me më shumë miq, më shumë lumturi, më shumë dijë. Nga ana tjetër është gjithashtu gjithcka që kërkon një prind për fëmijën e tij: siguri, cilësi dhe larmishmëri.

Kampi AEL pranon fëmijë të kombësive të ndryshme, dhe gjuhë të përbashkët komunikimi përdor Anglishten.

Mësoni më shumë për programine secilës javë duke klikuar më poshtë:

Regjistrohu

  Emër
  Mbiemër
  Emri i prindërit
  Datëlindja
  Numri i telefonit
  Vendlindja
  Kontakt i emergjencës
  Adresa
  Në cilat data do të marrë pjesë në kamp fëmija juaj?
  A vuan fëmija juaj nga ndonjë alergji, sëmundje, apo ndonjë problem tjetër shëndetësor për të cilin duhet të jemi në dijeni? Nëse po, ju lutem shpjegojeni më poshtë:
  A është e nevojshme që AEL të sigurojë transportin e fëmijës suaj, kundrejt një pagese shtesë?
  Si do të kryhet pagesa?
  Si u njohët me “AEL SUMMER CAMP 2021”?
  Unë, në rolin e prindërit, lejoj që fëmija im të fotografohet përgjatë kampit veror
  “AEL SUMMER CAMP 2021”. Unë konfirmoj se jam dakort që fotot të postohen në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram në faqet zyrtare të AEL Albania, nën emrin “ ael.albania”, përgjatë kohës që fëmija im është pjesë e kampit. Fotot nuk mund të përdoren për reklama apo qëllime të tjera pa miratimin tim.