EIPASS DIGITAL SKILLS

EIPASS DIGITAL SKILLS

Akademia E Gjuhëve Europiane sot ju bashkua rrjetit te qendrave EIPASS ne Shqiperi.

Certifikata EIPASS eshte nje certifikate e njohur nderkombetarisht ne fushen e teknologjise se informacionit (TIK).

Aq sa e domosdoshme dhe e vlefshme per te gjithe qe nga femijet e deri tek profesionistet e fushes se IT! Per me shume detaje kontaktoni:

Nr tel: 0698658864

No Comments

Post A Comment