AEL kids performance

AEL kids performance

Performanca e fëmijëve të AEL gjatë shfaqjes së sotme #AELkidsperformance. Fëmijët prezantuan njohuritë e tyre në mënyrë shumë spontane dhe argëtuese përpara të pranishmëve. Falenderojmë pjesëmarrësit që na ndoqën dhe shijuan arritjet e fëmijëve në përvetësimin e gjuhës angleze.

No Comments

Post A Comment