AEL FASHION SHOW

AEL FASHION SHOW

Duke u përgatitur për sfilatën më të përfolur të modës, e cila solli koleksionin magjepsës #vjeshtëdimër2018 #aw2018

Kur ju themi që nxënëset tona janë më të mirat, e kemi shumë seriozisht

Tema e mësimit sot ishte krijimi i veshjeve nëpërmjet materialeve të riciklueshme dhe Daela me Emin shpalosën talentet e tyre

Me këtë rast bëmë edhe një sfilatë. Disa prej vajzave kishin vendosur te sillnin veshje pak më të zakonshme. We had so much fun ✌

#AEL #AELfashion #languageschool #Tirana #Albania #beststudents #Englishclass

No Comments

Post A Comment