1 ditë me dentisten

1 ditë me dentisten

Dita 1 e takimit me dentiste Elën. Doktoresha na bindi se dentistet nuk janë të frikshme sic janë në shumicën e mendjeve të fëmijëve të botës, siç tha Sara ?? Faleminderit për këshillat e vyera Dr. Ela ?

Kujdesi për dhëmbët dhe higjiena e gojës luajnë një rol të rëndësishëm në shëndetin e fëmijëve. Edukimi i tyre për përkujdesjen e dhëmbëve do të jetë tema kryesore e sesionit informues që do të zhvillohet ditën e mërkurë dhe të enjte pranë qendrës tonë.

Ky sesion synoi informimin dhe ndërgjegjësimin e të gjithë fëmijëve mbi rolin që ata kanë në përkujdesjen e shëndetit të dhëmbëve, si dhe pasojat dhe problemet që vijnë nga moskujdesja në moshë të hershme.

No Comments

Post A Comment