Hapen regjistrimet për grupmoshën 7 – 9 vjec, gjuha Angleze

Hapen regjistrimet për grupmoshën 7 – 9 vjec, gjuha Angleze

Kursi realizohet 2 herë në javë/90 minuta në orar pasdite, pas orës 16:00. Orari vendoset pasi mblidhet grupi dhe konsultohemi bashkarisht për alternativën më të mirë. Metoda me të cilën do të punohet është https://iwonder.land/iwonder-digiworld/. Grupi fillon më 1 Nëntor dhe niveli zgjat 4 muaj e gjysmë nga momenti i nisjes.
Rezervoni vendin për fëmijën tuaj duke u regjistruar këtu dhe na kontaktoni për informacion të mëtejshëm.

Ndërkohë për pindërit e interesuar për oraret e paradites, sapo ka nisur niveli 2 Junior për grupmoshën 9-10 vjec me të njëjtën metodë. Mësimi realizohet të hënën dhe të mërkurën, ora 09:00 – 11:00.

Për më shumë informacion, na kontaktoni.

No Comments

Post A Comment