Trajnim IELTS falas!

IELTS training

Trajnim IELTS falas!

Dëshironi të përfitoni një trajnim FALAS mbi provimin ndërkombëtar të Anglishtes IELTS (Academic ose General)? Shpjegim i detajuar mbi secilën aftësi (listening, reading, writing, speaking), këshilla se si të përmirësoni nivelin dhe orientim mbi materialet që mund të punoni.
Kush mund të marrë pjesë? Çdokush mbi moshën 16 vjeç me njohuri të Anglishtes niveli B1 e lart.
Pse falas? Sepse mundemi dhe sepse duam t’i vijmë në ndihmë kujtdo që i duhet të përgatitet për këtë provim.
A mund ta rekomandoni këtë trajnim? Sigurisht! Dërgoja të gjithë miqve të tu që duhet të mbrojnë Anglishten këtë vit.
Çfarë do të fitoni nga ky trajnim? Njohuri dhe orientim të saktë mbi provimin. Trajnimi do të realizohet brenda kësaj jave.
Regjistrohu këtu sa më parë dhe ne do ju kontaktojmë.

9 Comments
 • Flobens Buzhani
  Posted at 22:57h, 20 April Përgjigjiuni

  I’m interested for free IELTS training.

 • Flobens Buzhani
  Posted at 23:12h, 20 April Përgjigjiuni

  SONO INTERESATO PER IL TRAINING CHE FARETE. GRAZIE

 • Arjola
  Posted at 05:25h, 21 April Përgjigjiuni

  Ielts training

 • Arjodita Mustali
  Posted at 08:29h, 21 April Përgjigjiuni

  Training

 • Loreta Hysenlikaj
  Posted at 08:49h, 21 April Përgjigjiuni

  You are the best.

 • Gilberta Kurti
  Posted at 10:15h, 21 April Përgjigjiuni

  Hello

 • Emanduela
  Posted at 12:29h, 21 April Përgjigjiuni

  I can’t wait ?

 • Nada Vojka
  Posted at 13:05h, 22 April Përgjigjiuni

  I would like to attend this training and see what helpful tips it offers

 • Griselda Sula
  Posted at 17:46h, 31 October Përgjigjiuni

  I’m interested on ielts academic training

Post A Comment