Fillon mësimin grupi i ri i gjuhës italiane

Fillon mësimin grupi i ri i gjuhës italiane

Kursi i Italishtes, niveli A1 fillon në datën 15 Tetor, në orën 18:30. Ritmi i kursit është gjysmë intensiv, 3 herë në javë. Programi është i pasur edhe me mjete audio-vizive për t’ju pajisur me aftësitë komunikuese bazë sa më lehtë dhe shpejt. Grupi është i vogël dhe kjo ju jep hapësirë për më shumë praktikë në klasë. Kohëzgjatja e këtij programi është 2 muaj.

Më shumë informacion mbi metodën: këtu.
Për tu regjistruar, mund të aplikoni lehtësisht duke klikuar këtu.
No Comments

Post A Comment