“Fëmijët dhe rrjetet sociale. Jeta jashtë celularit” diskutim me Evisa Sulejmani, punonjëse sociale

“Fëmijët dhe rrjetet sociale. Jeta jashtë celularit” diskutim me Evisa Sulejmani, punonjëse sociale

Siç tashmë është bërë zakon, përpiqemi të ofrojmë diçka ekstra në shërbim të mirëqenies së fëmijëve. Këtë herë kemi planifikuar një takim me punonjës social/psikologe.
Tema që është planifikuar të trajtohet është “Fëmijët dhe rrjetet sociale. Jeta jashtë celularit.” Ky takim synon të ndërgjegjësojë fëmijët mbi rreziqet e përdorimit të rrjeteve si dhe të minimizojë përdorimin e tyre sa më gjatë. Takimi do të jetë me Znj. Evisa Sulejmani, datë 4 Mars 2021.
Evisa ka kryer studimet e larta ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti i Shkencave Sociale, Dega Pune Sociale.
Profesioni: Ka punuar në profilin e punës sociale me fëmijet me Aftësi të Veçanta.
No Comments

Post A Comment