Anglisht për fëmijë 4-6 vjeç

Anglisht për fëmijë 4-6 vjeç

Sa më herët të fillojnë të mësojnë Anglisht fëmijët, aq më shumë kohë kanë për të paktën edhe 1 gjuhë tjetër. Përfitoni nga programi i posaçëm për fëmijët 4-6 vjeç në të cilin të vegjëlit mësojnë nëpërmjet muzikës dhe interpretimit.

Kursi realizohet 2 herë në javë, nga 60 minuta, pasdite.

AEL realizon kurse për këto grupmosha që prej vitit 2015. Për të parë video ndër vite, vizitoni në YouTube AEL HAPPY HEARTS

Për të regjistruar fëmijën tuaj, klikoni këtu.

1 Comment
  • Hergi hoda
    Posted at 14:00h, 31 May Përgjigjiuni

    Pershendetje jam e intereauar per kursi e anglishtes per moshe 4-6 per vajzen qe eshte 4.5 vjec dhe djalin qe eshte 6 vjec.

Post A Comment