Extracurricular Activities

“Presim pranverën në AEL” AEL rikthen traditën e shfaqjeve për fëmijë. Pas një shkëputjete të gjatë për shkak të pandemisë, shfaqjet me në fokus fëmijët vijnë për të kënaqur vogëlushët dhe prindërit e tyre. Me kohështrirje prej 60 minutash, fëmijët do të këndojnë, recitojnë dhe aktrojnë në...

ACADEMY OF EUROPEAN LANGUAGES was honoured to open the Second IPE (International Publishers Exhbition) in Tirana at Plaza Hotel. Our speech aligned with the event, we talked about textbooks in 21st century. The speech was hosted by the AEL founder and Drima Halilaj, one of...

Kënaqësia më e madhe e një mësuesi, ashtu si e një prindi, është kur fëmijët ia dalin me sukses. Sot ishte një nga ato ditë që shumë njerëz komplimentonin të vegjëlit tanë dhe ne thonim me krenari e mburrje se ata janë nxënësit e tanë. Fëmijët...