“Bullizmi tek fëmijët, si ta njohim dhe parandalojmë” diskutim me Evisa Sulejmani, Punonjëse Sociale

“Bullizmi tek fëmijët, si ta njohim dhe parandalojmë” diskutim me Evisa Sulejmani, Punonjëse Sociale

Duke parë suksesin që pati takimi i kaluar me psikologen Evisa Sulejmani, ne vendosëm të mbajmë një takim të dytë.
Këtë herë kemi vendosur të trajtojmë një temë akoma më të rëndesishme që është BULLIZMI.
Duke parë nevojën e madhe që fëmijët kanë për të folur me një psikologe apo sesione të hapura diskutimi me punonjës social, ne ftojmë edhe institucionet tjera arsimore që të bejnë të njëjtën gjë.
Fëmijët kanë nevojë të flasin!
Takimi do të mbahet sot, datë 24 Mars, ora 16:00 në ambientet e AEL, në respektim të të gjitha protokolleve anti-covid.
No Comments

Post A Comment