Udhëtim në Voskopojë

Udhëtim në Voskopojë

Programi i udhëtimit në Voskopojë ?
➡Programi
1: Nisja nga Tirana Ora 06:30,
Vendi i takimit: sheshi i kompleksit “EJA STUDIO”, tek kursi.
2: Ndalesa te shkurtra gjatë rrugës
3: Mbërritja në Voskopojë 10:30
4: Koha e qëndrimit deri në orën 12.30 për të shëtitur fshatin, shijuar dëborën
5: Vizitë në Korçë tek Katedralja, pedonalet dhe në Pazarin e Vjetër
6: Ndalesë e shkurtër në Pogradec tek “Teto Ollga”
7: Dreka dhe festa në Pogradec tek Restorant “Sirena”
8: Nisja për në Tiranë, ora 16:00.
9: Pjesëmarrja: maksimumi 50 persona
10: Kujdestarë për fëmijët (1 i rritur për 9 fëmijë) ➡ Çfarë duhet të kenë fëmijët me vete:
– Veshje sportive dhe të ngrohta të përshtatshme për natyrën e udhëtimit,
– Këpucë ose atlete praktike, – Çantë shpine, – Ushqime të lehta si fruta të thata, çokollata.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.