Njohja me rolin e psikologut

Njohja me rolin e psikologut

Të dashur prindër,

 

Nesër në orën 13:00 ju mirëpresim së bashku me fëmijët tuaj në një orë diskutimi dhe bashkëbisedimi me psikologen Klarina Olldashi Filaj.
Do të flasim për rolin e psikologut, rëndësinë e tij, menaxhimin e stresit, etj.
Sesioni është i hapur për të gjithë (pa pagesë).

 

 

Klarina Filaj është psikologe, ajo ka kryer studimet për psikologji të përgjithshme.
Ka kryer studime Master profesional: Psikologe Këshillimi gjithashtu edhe master shkencor si Psikologe Klinike
Terapiste ABA.
Klara është e antarësuar dhe e licensuar nga urdhri i psikologut.

 

 

Ju mirëpresim!

 

Për më tepër mund të ndiqni eventin në Facebook.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.