Kurs anglisht intensiv

Kurs anglisht intensiv

Për të gjithë ju që keni pritur verën për të përmirësuar Anglishten tuaj, AEL ju vjen në ndihmë me kurset intensive verore.
✔Anglisht A1, A2, B1, B2 për të rritur dhe adoleshentë.
✔Anglisht për fëmijë: grupmosha 7-10 vjeç
?Orari: Pasdite (ora përcaktohet pas regjistrimit)
?Frekuenca: çdo ditë (e hënë-e premte)
?Kohëzgjatja për nivel: 30 seanca (1 muaj e gjysmë)
?Regjistrimet mbyllen më datë 14 Qershor.
Merr një shok/shoqe dhe fillo të mësosh Anglisht sa nuk është vonë?
? WhatsApp: 069 36 58 864
#English #learnEnglish #mësoAnglisht #AEL #languageschool #Tirana #Albania

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.