Pavarësia e Unazës së re nga plehrat

Pavarësia e Unazës së re nga plehrat

#AEL ne duam të japim shembullin e atdhedashurisë së vërtetë duke kontribuar për 1 ditë në pastrimin e zonës së Unazës së Re, lagja “Ish Astir”.
Veprimtaria do të udhëhiqet nga mësuesit dhe fëmijët e qendrës, por prindërit dhe kushdo tjetër që dëshiron të ofrohet si vullnetar është shumë i mirëpritur të na bashkohet.
Flamuri kuqezi në profil në 28 & 29 Nëntor nuk do ju bëjë më shumë patriotë. Të bëni një vepër të mirë për vendin ku jetoni PO!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.