Performanca e AEL Kids

Performanca e AEL Kids

Me kënaqësi ju ftojmë të ndiqni shfaqjen e grupit të fëmijëve të dielën me datë 31 janar në qendrën tonë.

Vetë fëmijët do të prezantojnë njohuritë e tyre në mënyrë shumë spontane dhe argëtuese përgjatë orarit 10.30 – 11.30.

Ftojmë prindërit dhe të interesuarit të na bashkohen për të shijuar e vlerësuar arritjet e fëmijëve në përvetësimin e gjuhës angleze

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.