6 vjet AEL

6 vjet AEL

FTESË E HAPUR PËR TË GJITHË DASHAMIRËSIT TANË,
Një pasdite në shoqërinë e një gote vere e miqsh të mirë e muzikë për ne të rriturit, dhe lojëra, animatorë e ‘facepainting’ për vogëlushët.
Kështu kemi vendosur ta festojmë 6-vjetorin këtë vit. Surpriza të bukura do të ketë për këdo që do të regjistrohet në një nga programet tona në datën 4. Qëndroni me ne, nuk do ju zhgënjejmë ?
#6vjetAEL

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.