Shkrim akademik

Shkrim akademik

Sa here e keni gjetur veten ne udhekryq kur ju duhet te shkruani nje e-mail zyrtar, raport apo propozim? #AEL ju vjen ne ndihme me pergjigjen me praktike te kesaj dileme.
Kursi “Shkrim akademik” eshte hartuar per profesionistet, me nivel anglishteje B1+ deri ne B2. Programi do te shtrihet ne 6 jave, nga 150 minuta seanca,1 here ne jave, dite te shtune.
Qellimi i ketij kursi eshte qe te ofroje nje orientim intensiv, te shpejte dhe te sakte mbi parimet e shkrimit akademik. Programi nuk mundeson zhvillim te njohurive te pergjith
Ceshtjet qe do te mbulohen pergjate 6 javeve jane:

Orari do te percaktohet pasi te mblidhet grupi dhe do te jete fleksibel duke iu pershtatur orareve tuaja.

No Comments

Post A Comment