udhetim Tag

E shtunë, 8 Shkurt 2020 Këtë ditë dimri me diell vendosëm t’ia dedikojmë vetes. Vendosëm të shkëputemi nga Tirana, dhe të ushqejmë shpirtin me kulturë. Në AEL është traditë organizimi i të paktën një udhëtimi në vit në një qytet të Shqipërisë. Destinacioni i këtij fillimviti...