parents Tag

Nëse jeni ndjerë të stresuar, në ankth, të tronditur muajt e fundit, nuk jeni vetëm! Epidemia e koronavirusit në të gjithë botën ka patur një ndikim të madh në jetët tona. Por për aq kohë sa e mbajmë veten tonë dhe familjarëtt të zenë duke bërë...