Puno me ne

Pozicion i lirë: Mësuese e gjuhës Angleze me kohë të pjesshme

Kriteret e aplikimit:

– Të ketë mbaruar studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, dega Anglisht , profili Mësuesi (Bachelor dhe Master)..

– Të ketë përvojë në mësimdhënie, minimumi 6 muaj nivelet e sipër përmendura.

– Të ketë etikë në komunikim dhe veshje.

– Të jetë korrekte në marrëdhëniet e punës.

– Të dojë profesionin.

 

Ofrohen:

Kushte pune shumë të mira dhe pagesë e kënaqshme
Të interesuarat mund të dërgojnë CV në info.ael-albania.com

Ju faleminderit!