Events

Njohja me rolin e psikologut

January 13, 2020

Njohja me rolin e psikologut

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more

Clean up “Unaza e Re”

November 28, 2019

Clean up “Unaza e Re”

Në #AEL ne duam të japim shembullin e atdhedashurisë së vërtetë duke kontribuar për 1 ditë në pastrimin e zonës së Unazës së Re, lagja “Ish Astir”. Veprimtaria do të udhëhiqet nga mësuesit dhe fëmijët e qendrës, por prindërit dhe kushdo tjetër që dëshiron të…

Read more

6 Years AEL

October 4, 2019

6 Years AEL

FTESË E HAPUR PËR TË GJITHË DASHAMIRËSIT TANË, Një pasdite në shoqërinë e një gote vere e miqsh të mirë e muzikë për ne të rriturit, dhe lojëra, animatorë e ‘facepainting’ për vogëlushët. Kështu kemi vendosur ta festojmë 6-vjetorin këtë vit. Surpriza të bukura do…

Read more

A day at the dentist

April 24, 2019

A day at the dentist

Kujdesi për dhëmbët dhe higjiena e gojës luajnë një rol të rëndësishëm në shëndetin e fëmijëve. Edukimi i tyre për përkujdesjen e dhëmbëve do të jetë tema kryesore e sesionit informues që do të zhvillohet ditën e mërkurë dhe të enjte pranë qendrës tonë. Ky…

Read more

Trip to Korca

March 2, 2019

Trip to Korca

Programi i udhëtimit në Korçë/ Voskopojë ? ➡Programi 1: Nisja nga Tirana Ora 06:00, Vendi i takimit: sheshi i kompleksit “EJA STUDIO”, tek kursi. 2: Ndalesa te shkurtra gjatë rrugës 3: Mbërritja në Voskopojë 10:30 4: Koha e qëndrimit deri në orën 12.30 për të…

Read more

Role of Physical Education in Children

February 20, 2019

Role of Physical Education in Children

Prindër të dashur, Disa arsye përse nuk duhet ta humbisni seminarin informues mbi edukimin fizik të fëmijës suaj: Ditët e sotme, kur fëmijët gjithmonë e më shumë kalojnë kohë ne tablete apo celularë, duhet të ndërgjegjësohemi për rrezikun që përbën mbipërdorimi i tyre. – Çfarë…

Read more

English Course starts @15 June

June 15, 2018

English Course starts @15 June

Për të gjithë ju që keni pritur verën për të përmirësuar Anglishten tuaj, AEL ju vjen në ndihmë me kurset intensive verore. ✔Anglisht A1, A2, B1, B2 për të rritur dhe adoleshentë. ✔Anglisht për fëmijë: grupmosha 7-10 vjeç ?Orari: Pasdite (ora përcaktohet pas regjistrimit) ?Frekuenca:…

Read more

Trip to Voskopoja

February 3, 2018

Trip to Voskopoja

Programi i udhëtimit në Voskopojë ? ➡Programi 1: Nisja nga Tirana Ora 06:30, Vendi i takimit: sheshi i kompleksit “EJA STUDIO”, tek kursi. 2: Ndalesa te shkurtra gjatë rrugës 3: Mbërritja në Voskopojë 10:30 4: Koha e qëndrimit deri në orën 12.30 për të shëtitur…

Read more

New YEAR with AEL

December 22, 2017

New YEAR with AEL

Kjo feste kete vit ju dedikohet vetem femijeve, atyre qe me gjallerine dhe ciltersine e tyre na e bejne jeten me te bukur 🙂 Lojera, kercime, kenge dheeeeeee…. surprizen me te bukur e zbulojme per ta NESER ♥ Te dashura mama, Ne mendojme dhe propozojme…

Read more

AEL kids Performance

January 31, 2016

AEL kids Performance

Me kënaqësi ju ftojmë të ndiqni shfaqjen e grupit të fëmijëve të dielën me datë 31 janar në qendrën tonë. Vetë fëmijët do të prezantojnë njohuritë e tyre në mënyrë shumë spontane dhe argëtuese përgjatë orarit 10.30 – 11.30. Ftojmë prindërit dhe të interesuarit të…

Read more