Role of Physical Education in Children

Role of Physical Education in Children

Prindër të dashur,
Disa arsye përse nuk duhet ta humbisni seminarin informues mbi edukimin fizik të fëmijës suaj:
Ditët e sotme, kur fëmijët gjithmonë e më shumë kalojnë kohë ne tablete apo celularë, duhet të ndërgjegjësohemi për rrezikun që përbën mbipërdorimi i tyre.
– Çfarë ndodh me trupin e fëmijës kur kalon më shumë se një orë me celular apo tablet?
– Cilat janë rreziqet afatgjata dhe afatshkurta?
-Çfarë masash duhet të marr për të redukutuar kohën e shpërdoruar mbi këto pajisje?
-Cilat janë zgjidhjet më të mira?
Përgjigjet e këtyre pyetjeve, si dhe të tjera, përveç pyetjeve tuaja gjithashtu, do i zbulojmë nesër në orën 19:00
Ju mirëpresim, bashkë me fëmijët ?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.