Njohje me shahun

Njohje me shahun

Dëshironi që fëmijët tuaj të merren me nje veprimtari shkathtësuese dhe argëtuese gjatë verës? Ditën e premte organizojmë FALAS aktivitet prezantues me lojën e shahut e më pas gjatë verës vazhdojmë me kursin e rregullt përgjatë gjithë muajve të verës. Pjesëmarrja në event do të jetë e kufizuar (vetëm 12 fëmijë) kështu që nxitoni të zini vendin e fëmijës suaj duke na dërguar 1 mesazh në WhatsApp në 069 38 58 864 ose në dm. Na duhet veç emri, mbiemri dhe mosha e fëmijës ?

#AEL #chess #chessforkids

2 Comments
 • Ana
  Posted at 14:06h, 24 May Përgjigjiuni

  Pls teacher Eva, Soleri ka shume qejf te vij te loja shahut!!
  Hugs

 • Ana
  Posted at 14:07h, 24 May Përgjigjiuni

  Soleri eshte 7 vjeç

Post A Comment